Sporthallar

Varför krångla till det? Sporthall A och Sporthall B kallas sporthallarna som finns i Prioritet Sereke Arena. Dessa har två planer vardera, 40×20 meter. I folkmun benämnda som ”fullstora handbollsplaner”. Här idrottar skolor, föreningar, privatpersoner och företag tillsammans med olika arrangörer i en härlig mix.

Kom närmare handbollsmålen

Sporthall A

Sporthall A är utformad och utrustad för badminton, basket, handboll, innebandy och volleyboll. Här finns även en läktare för 500 personer samt ett 50 tal ståplatser.

Sporthall B

Sporthall B är utformad och utrustad för badminton, basket, handboll, gymnastik, innebandy och volleyboll. Här finns ingen läktare men det går bra att både stå eller sitta runt om planen. Hallen kan även delas upp i två delar genom ytterligare en ridåvägg.

För båda hallarna är frihöjden 7 meter och hallarna är utrustade med moderna ljud- och speakersystem. När ni bokar tid i sporthallarna har ni även tillgång till 2 st stora och fräscha omklädningsrum. (Det är 4 st omklädningsrum totalt till sporthallarna, 2 st till A-hallen och 2 st till B-hallen). 1 st domarrum/ledarrum. I anslutning till planen finns möjlighet att boka konferensrum för t.ex teorigenomgång.

I våra två sporthallar kan ni göra en rad olika aktiviteter; allt ifrån en enkel träning till stora sportmästerskap. Hallarna hyrs per helplan och i 30 minuters intervaller. Sporthallarna är öppna måndag-söndag kl. 07-22

Vill du arrangera ett event i fotbollshallen; besök vår eventsida för mer information.

Fördelen är att de ligger intill varandra och enkelt kan delas av genom en ridåvägg. Vid events eller andra arrangemang öppnar vi upp båda hallarna, hissar upp väggen och kan erbjuda en yta på närmare 2000 m2.

 

Arrangera event

Vill du arrangera ett större event? Inga problem. Läs mer om eventarrangemang här >>

Boka sporthallen

Se lediga tider och boka sporthallarna.

Till bokning