Tanner Speed Academy

Testa, spurta, prestera, briljera, synka

Sätt fart!

Tanner Speed Academys koncept kan hjälpa alla som vill bli snabbare, oavsett vilken sport du utövar. Konceptet har använts med stor framgång av professionella idrottslag i Europa inom förebyggande av skador och hastighetsutveckling.

Genom att använda ett antal specialiserade tekniker hjälper Tanner Speed Academy dig eller ditt lag till förbättrad hastighet, smidighet, acceleration och kraft.

Tanner Speed Academy jobbar bland annat med mätning och förbättring av:
• Acceleration
• Explosivitet
• Hoppförmåga
• Reaktionstid
• Skadeförbyggande

Speedcourt
Skandinaviens första fullskaliga SpeedCourt finns i Prioritet Serneke Arena. SpeedCourten är perfekt för till exempel fotboll, tennis, handboll, basket, volleyboll, innebandy och ishockey. Systemet används av bland annat Bayern München och Real Madrid och är ett verktyg för att mäta och träna snabbhet. Du kan mäta din kontakttid i marken, du ser hur lång tid det tar innan du lämnar en ruta och hur snabbt du tar dig till nästa. Ta din träning till nästa nivå!

Läs mer om Speedcourten >>

Carsten Effertz driver träningsföretaget Tanner Speed Academy. Han har arbetat med snabbhetsträning i 25 år och har under den perioden jobbat med många av världens bästa fotbollsspelare och akademier i hela Europa.

Kontakt

Här kan du läsa mer om Tanner Speed Academy.

tannerspeedacademy.se