Fotbolls­hall

Så gör som många fotbollsklubbar redan gjort; börja träna inomhus. I fotbollshallen är värmen behaglig året om och inga träningar regnar bort. Dessutom håller konstgräset högsta kvalité.

Kicka, sparka, näta, trixa, bolla, cykelsparka, peppa

Vad är det för typ av fotbollsplan?
Det är en internationell 11-manna plan (105×65 meter) med FIFA 2-star klassificering. Planen går att dela in i halvplan eller ¼-dels plan genom ett automatiskt skyddsnät och fungerar för olika sportaktiviteter. Fotbollsplanen är utrustad för både 11-manna, 7-manna och 5-mannamatcher. Fotbollshallen är öppen varje dag kl. 07-23.

Varför ska mitt lag träna och spela match på Prioritet Serneke Arena?
Här finns alla möjligheter att nå dina mål och prestera efter dina förutsättningar – oavsett om du vill vinna serien eller bara ha roligt med korpenlaget eller kompisarna. Vädret inomhus är alltid stabilt. När du bokar hallen har du tillgång till omklädningsrum och teorirum i samma byggnad. I Nordens största multisportarena är det enkelt och bekvämt.

Under samma tak finns också:
Kviberg Park Hotel & Conference. Perfekt om du åker långväga.
Restaurang Campo
Arenakiosk som går att hyra
Skidome – om du vill paketera träningen med skidåkning

Utrustning och teknik
Göteborgs största inomhusfotbollshall har ett modernt konstgräs som underlag. Den fria höjden är 25 meter och längs med långsidorna finns två stora läktare, norra och södra. Hallen är också utrustad med ett modernt ljud- och speakersystem.

Här har ni även tillgång till en stor kameraplattform för inspelning av träningar och matcher. När ni bokar tid i fotbollshallen har ni även tillgång till två stora och fräscha omklädningsrum, samt två mindre domarrum/ledarrum. I anslutning till planen finns möjlighet att boka konferensrum för teorigenomgång.

Hitta till fotbollshallen
Hallen har två ingångar. Matchentrén är en separat entré där du kommer direkt in i hallen. Denna entré är en perfekt ingång för supportrar.

Du når också hallen från Prioritet Serneke Arenas huvudentré, direkt till höger när du kommer in. Eftersom fotbollshallen är stor som en flygplanshangar är den lätt att lägga märke till.

Hur gör jag om jag vill boka tid?
Om du vill boka tid i hallen så kan du göra det här.

Hur mycket publik får plats?
Cirka 3 000 personer. Många fotbollsföräldrar, med andra ord. Här finns gott om plats för supportrar och besökare.


Arrangera event

Vill du arrangera ett större event? Inga problem. Läs mer här>>

Boka fotbollshallen

Hyr en löpande halltid för ditt fotbollslag, eller en timme för företagskickoffen eller barnkalaset.

Till bokning