Arrangera evenemang

Arrangera evenemang, mässa, konsert eller idrottscup i Göteborg,

En av Göteborgs största evenemangs­lokaler

Den största fördelen med att arrangera ditt event på Prioritet Serneke Arena är att allt finns under ett och samma tak. Här kan ni t.ex. ha själva aktiviteterna inne i vår fotbollshall som rymmer närmare 3 500 personer. Samtidigt bygger ni upp en stor mässa i våra två sporthallar för utställare och besökare. Under tiden pågår flera aktiviteter i våra konferensrum så som utbildningar, VIP-mingel och presscentra.

Sedan invigningen 2015 har Prioritet Serneke Arena varit platsen för olika SM, Olympic Days, Skidläger för landslaget, Barnens Vasalopp, Göteborg Open, Damlandskamp i fotboll, konsert med Göteborgs Symfoniker, IFK Göteborg A-lagsmatcher, Innebandygala, Basketfestival, Partille Cup och Gothia Cup för att nämna några arrangemang.

Kontakta oss

Intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer om hur det går till att ordna ett evenemang på Prioritet Serneke Arena.

Kontakta oss

Kvibergs Park - 8 minuter från Göteborgs centrum

Prioritet Serneke Arena ligger i Kvibergs Park, som är ett av Sveriges mest variationsrika områden för idrott, hälsa, kultur och utbildning. Här finns ett levande föreningsliv och ett brett utbud av fritidsaktiviteter, motion och nöjen. En mötesplats oavsett om du är här för att motionera, fika eller besöka ett evenemang.

Det här är Prioritet Serneke Arena