Skidome

Längdskidåkning för alla - året om.

Här är drömmen om vinter alltid sann

Skidome är en skidanläggning där du åker längdskidor året om. Hit är alla välkomna, gammal som ung, nybörjare som elitåkare. Precis som ett vanligt gym så är det bara att komma förbi och åka – utan förbokning. Skidspåret är lätt kuperat och 1,2 km långt. Slingan innehåller två klassiska spår och en skatebädd.

I Skidome finns två teknikytor, en platt och en i lätt sluttande backe. Där kan du träna teknik på egen hand eller abonnera för din grupp/företag.

Kurser/läger, privatlektioner och event för grupper
Välj bland en massa roliga och utvecklande kurser och läger på Skidome. Vad sägs om en skidteknikkurs för nybörjare eller en skatekurs med en egen skidinstruktör? Skidome ordnar även eventpass för företag, kompisgänget eller möhippan/svensexan. Självklart kan du också boka en personlig skidträning med någon av Skidomes duktiga skidinstruktörer.

 


Hitta till Skidome

Gå in genom arenans huvudentré. Följ snöflingorna en trappa ner så kommer du till Skidomeshopen där du kan köpa dagspass, medlemskap och andra produkter som gör skidåkningen rolig och energifylld. Om du inte har egen skidutrustning kan du hyra den i Skidomeshopen.

Skidome håller stängt mellan 15/3-16/5 och öppnar igen 17/5. Läs mer här >>

Kontakt

Mer information om Skidome hittar du här.

skidome.ski