Upptäck närområdet

Beacha, klättra, bouldra, springa, greppa, tackla, svinga

Vad vore Göteborgs sportområde nr. 1 utan beachvolley eller en hinderbana?

Ärligt talat så vet vi inte, eftersom allt finns här. Intill Prioritet Serneke Arena kan du uppleva Kvibergs Park och Kvibergs kasernområde. Här kan du spela beachvolley, klättra på klättervägg, utmana dig själv i hinderbanan eller spela amerikansk fotboll. Enjoy!

Gothenburg Beach Center

Beachvolley passar nästan alla. Det går lika bra att spela med kompisgänget som med företaget. Här får du strandkänsla och sand mellan tårna året om och det är enkelt att drömma dig bort till någon av världens stränder.

Läs mer om Beach Center

Hinderbana

OCR, eller obstacle course racing som det också kallas, är en utmanande och rolig träningsform. I Kviberg Park finns en modern bana med ett flertal olika hinder.

Läs mer

Fotbollsplaner

I området utanför arenan finns över tjugo fotbollsplaner med både gräs och konstgräs. Dessutom finns planer som är anpassade för amerikansk fotboll. Området runt Prioritet Serneke Arena kallas Kvibergs Park som ägs och drivs av Göteborgs Stad.

Karta över fotbollsplanerna

Klätterdomen

I Göteborgs största klättergym kan du låta spindelmannen i dig komma fram. I Klätterdomen kan du förutom att klättra på egen hand, gå kurser, köpa klätterutrustning och mycket mer!

Till Klätterdomens hemsida

Utegym och motionsspår

Naturområdets och områdets vägar kan du använda för både rullskidor och cykling på landsväg och i terräng. När du passerar arenaområdet når du motionsspårets början - en lummig och kuperad runda där det längsta spåret är ca 2 km.