BOKNING & INFO

Läs mer: www.kvibergparkhotell.se 
eller ring på 031-395 11 00

Ät, bo och konferera på nytt konferenshotell i Göteborg

På Kviberg Park Hotel & Conference finns det rika möjligheter att trivas oavsett om du besöker ett sportarrangemang, träningsläger, företagsevent, konferens eller helt enkelt önskar boende i Göteborg.

Ät frukost, lunch & middag på vår restaurang i Kviberg

På entréplanen, precis innanför dörrarna till huvudentrén, ligger vår välbesökta restaurang. Här börjar vi dagen med att servera våra övernattande gäster en härlig frukostbuffé. Det finns även möjligheter för övriga gäster att ta del av frukostbuffén för 125 kr. Frukosten är öppen alla dagar kl 07-10.

Måndag - lördag kl 11:30 -14:00 serverar vi dagens lunch. Vi har riktat in oss på god & vällagad husmanskost och varje dag kan du välja mellan fisk, kött, pasta och vegetariska rätter. Till lunchen ingår alltid vatten, bröd, smör, salladsbuffé, kaffe & kaka för 94 kr. På fredagar under sommaren har vi vår otroligt populära grillbuffé. Då står våra kockar på utsidan och grillar kött, korvar och vegetariska alternativt. Till detta serveras båda kalla och varma tillbehör.

På kvällarna dukar vi om i restaurangen för att kunna erbjuda er en härlig middag i en unik bistromiljö. Några av rätterna vi serverar är bl.a. husets fisksoppa, ryggbiff med potatissallad, ost- och baconburgare m.m. Till efterrätt kan ni avnjuta vår underbara Crème Brûlée eller kanske passar jordgubbar och glass bättre. Vi har även flera alternativ för de mindre (barn upp till 12 år). Bistrorestaurangen är öppen måndag-lördag kl 17:00 - 21:30 och givetvis har vi fullständiga rättigheter.

I restaurangen finns ca 200 sittplatser och går att abonnera vid större tillställningar.

Bo på hotellrum med tema hälsa & aktivitet

För de som önskar boende i samband med sin vistelse huserar Kviberg Park Hotel & Conference med 355 bäddar fördelat på 121 rum.

Hotellrummen följer det genomgående temat hälsa och aktivitet. Fåtöljerna är formade som basketkorgar och garderobens design påminner om ett fotbollsmål för att förstärka upplevelsen av sport och aktivitet. På varje våning finns även två rum som är handikappanpassade. Njut av en spännande fotbollsmatch, live från ditt hotellrum!

Det finns även möjlighet att boka paket som där du kan ta del av aktiviteter som skidåkning i arenans skidanläggning. För familjen finns även erbjudanden som kombinerar övernattning med entré till populära attraktioner som Liseberg eller Universeum.

Kviberg Park Hotel & Conference kan vi även erbjuda prisvärt boende i Göteborg för din förening, idrottsgrupp eller skolresa. Detta då vi har ett nära samarbete med de två skolorna som finns i samma fastighet i direkt anslutning till hotellet.

Konferera – välj mellan olika konferenspaket

Gratis internetuppkoppling finns i samtliga lokaler. Se vår rumsspecifikation för detaljerad information.

Kviberg Park Hotel & Conference finns det även möjlighet till olika konferenspaket. Här får ni en idealisk mötesplats för grupper som vill mötas i en spännande miljö eller kombinera konferensen med teambuildande aktiviteter som skidåkning, fotboll, ett avkopplande relaxbesök eller en turnering på Sveriges största beachvolleybollanläggning. Boka till våra förmånliga paket med övernattning samt tillgång till ett utbud av arenans olika aktiviteter för att få ut så mycket som möjligt av konferensen.

Konferenslokalerna är döpta efter kända arenor runtom i världen och den moderna inredningen kompletteras med inspirerande bilder på arenorna samt ett fåtal detaljer kring historiska händelser som ägt rum på dessa. Boka konferenshotell Göteborg redan idag!

 

 
Kviberg Park Hotel Göteborg