BOKNING & INFO

Läs mer: www.kvibergparkhotell.se 
eller ring på 031-395 11 00

Bo och konferera på nytt konferenshotell i Göteborg

På Kviberg Park Hotel & Conference finns det rika möjligheter att trivas oavsett om du besöker ett sportarrangemang, träningsläger, företagsevent, konferens eller helt enkelt önskar boende i Göteborg.

Bo på hotellrum med tema hälsa & aktivitet

För de som önskar boende i samband med sin vistelse huserar Kviberg Park Hotel & Conference med 355 bäddar fördelat på 121 rum.

Här kan du boka paket där du kan ta del av aktiviteter både i arenan samt i hela Göteborg. För familjen finns erbjudanden som kombinerar övernattning med entré till populära attraktioner som Liseberg eller Universeum.

Kviberg Park Hotel & Conference kan vi även erbjuda prisvärt boende i Göteborg för din förening, idrottsgrupp eller skolresa. Detta då vi har ett nära samarbete med de två skolorna som finns i samma fastighet i direkt anslutning till hotellet.

Som hotellgäst så tränar du gratis på Nordic Wellness i arenan och du har även 50% rabatt på inträdet till Skidome.

Konferera – välj mellan olika konferenspaket

Kviberg Park Hotel & Conference finns det möjlighet till olika konferenspaket. Här får ni en idealisk mötesplats för grupper som vill mötas i en spännande miljö eller kombinera konferensen med teambuildande aktiviteter som skidåkning, fotboll, yoga, eller en turnering på Sveriges största beachvolleybollanläggning. Boka till våra förmånliga paket med övernattning samt tillgång till ett utbud av arenans olika aktiviteter för att få ut så mycket som möjligt av konferensen.

Skicka in din offertförfrågan redan idag: https://www.kvibergparkhotell.se/konferens/konferensoffert/

 

 
Kviberg Park Hotel Göteborg