Läs mer: www.escapesport.se

Tel: 033-25 88 50
Mail: marcus@escapesport.se

Träningsläger och cuper - fotboll i Sverige

Prioritet Serneke Arena är den perfekta platsen för ert nästa träningsläger eller sportcup i Göteborg. Med en kombination av olika aktivitetsytor, boende, restaurang och övriga aktiviteter i en och samma byggnad kan vi erbjuda helt unika träningsläger och cuper.

Fotbollshall

I Fotbollshallen har vi en fullstor internationell 11-manna plan (105x65 meter) med FIFA 2-star klassificering. Längs med långsidorna finns två stora läktare, norra och södra. Den totala publikkapaciteten är ca 3 000 personer och den fria höjden i hallen är 25 meter. Planen går att dela in i halvplan eller ¼-dels plan genom ett automatiskt skyddsnät. Fotbollsplanen är utrustad för både 11-manna, 7-manna och 5-mannamatcher. Hallen är även utrustad med ett modernt ljud- och speakersystem. Här har ni även tillgång till en stor kameraplattform för videoanalyser. När ni bokar tid i fotbollshallen har ni även tillgång till stora och fräscha omklädningsrum. Här huserar vi totalt med 13 omklädningsrum beroende på ert behov. I anslutning till planen finns möjlighet att boka konferensrum för teorigenomgång.
 

Samarbete med IFK Göteborg

Här erbjuds ni ett unikt samarbete med IFK Göteborg som ger er möjligheten att träna i samma miljö som en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubbar. Blåvitts välkända och ambitiösa organisation, kommer att välkomna ert lag och se till att ni får bästa möjliga förutsättningar för ert träningsläger eller cup på Prioritet Serneke Arena. Ni har även möjligheten att tränas av IFK Göteborgs akademitränare och få en inblick i IFK Göteborgs dagliga verksamhet. IFK Göteborgs A-lag tränar dagligen i arenan under vinterhalvåret, det finns alltså goda möjligheter att se en träning under er vistelse.
 

Sporthallar

På samma våningsplan som fotbollshallen ligger våra två Sporthallar; Sporthall A och Sporthall B. Hallarna har måtten 40x20 meter och är anpassade för badminton, basket, gymnastik, handboll, innebandy och volleyboll. I båda hallarna finns det moderna ljud- och speakersystem. Hallarna är delningsbara mellan varandra genom en ridåvägg. Precis utanför sporthallarna finns 4 st stora och fräscha omklädningsrum samt 1 st domarrum. Önskar ni tillgång till fler omklädningsrum kan vi även erbjuda våra omklädningsrum till fotbollshallen. I Sporthall A finns en läktare för 500 personer samt en kameraplattform. I anslutning till hallarna finns möjlighet att boka konferensrum för teorigenomgång.
 

Boende

Genom ett samarbete med Kviberg Park Hotel & Conference kan vi erbjuda övernattning direkt på arenan i hotellrum (2-, 3- och 4-bäddsrum med dusch/WC, TV, trådlös internet m.m.) eller i fräscha sovsalar (medtag liggunderlag och sovsäck) under helger och lov.
 

Arrangör

Escape Sport är Nordens största arrangör av idrottsresor. I Prioritet Serneke Arena samarbetar Escape Sport med IFK Göteborg, Kviberg Park Hotel & Conference och arenabolaget för att tillsammans arrangera träningsläger, sportcamps för ungdomar, cuper för både bredd och elit samt skräddarsydda evenemang för inomhusidrotter, förbund med flera. Samarbetet innebär att vi kan erbjuda bästa möjliga service och kombination av logi, kost, träning, konferensmöjligheter, föreläsningar m.m. De låga priserna gör Prioritet Serneke Arena till ett paradis för alla fotbollsälskande ungdomar. Hela Norden står och knackar på dörren så ta chansen du också och boka er aktivitet. Hör av dig omgående för ett skräddarsytt förslag inför ert nästa träningsläger i Göteborg.
 
LÄS MER

Tel: 033-25 88 50
Mail: marcus@escapesport.se
Träningsläger i Göteborg