KONTAKT & BOKNING:

Tel: 031-13 74 00
Mail: info@olka.se

TRÄNINGSLÄGER OCH CUPER

Prioritet Serneke Arena är den perfekta platsen för träningsläger, cuper eller andra idrottsevenemang i Göteborg. Kombinationen av idrottshallar, hotell, restaurang, gym och övriga aktiviteter i en och samma byggnad gör Prioritet Serneke Arena till en helt unik plats för ert arrangemang.

Träningsläger med OLKA Sportresor

OLKA Sportresor är en av Sveriges största sportresearrangör och har vart verksamma sedan slutet av 1970-talet. Prioritet Serneke Arena har valt OLKA som exklusiv partner för svenska träningsläger i fotboll och erbjuder en fullstor inomhusfotbollsplan med den senaste generationens konstgräs.
 

Fotbollshall

I Fotbollshallen har vi en fullstor internationell 11-manna plan (105x65 meter) med FIFA 2-star klassificering. Längs med långsidorna finns två stora läktare, norra och södra. Den totala publikkapaciteten är ca 3 000 personer och den fria höjden i hallen är 25 meter. Planen går att dela in i halvplan eller ¼-dels plan genom ett automatiskt skyddsnät. Fotbollsplanen är utrustad för både 11-manna, 7-manna och 5-mannamatcher. Hallen är även utrustad med ett modernt ljud- och speakersystem. Här har ni även tillgång till en stor kameraplattform för videoanalyser. När ni bokar tid i fotbollshallen har ni även tillgång till stora och fräscha omklädningsrum. Här huserar vi totalt med 13 omklädningsrum beroende på ert behov. I anslutning till planen finns möjlighet att boka konferensrum för teorigenomgång.
 

Sporthallar

På samma våningsplan som fotbollshallen ligger våra två Sporthallar; Sporthall A och Sporthall B. Hallarna har måtten 40x20 meter och är anpassade för badminton, basket, gymnastik, handboll, innebandy och volleyboll. I båda hallarna finns det moderna ljud- och speakersystem. Hallarna är delningsbara mellan varandra genom en ridåvägg. Precis utanför sporthallarna finns fyra stora och fräscha omklädningsrum samt ett domarrum. Önskar ni tillgång till fler omklädningsrum kan vi även erbjuda våra omklädningsrum till fotbollshallen. I Sporthall A finns en läktare för 500 personer samt en kameraplattform. I anslutning till hallarna finns möjlighet att boka konferensrum för teorigenomgång.
 

Boende

Genom ett samarbete med Kviberg Park Hotel & Conference kan vi erbjuda övernattning direkt på arenan i hotellrum (2-, 3- och 4-bäddsrum med dusch/WC, TV, trådlöst internet m.m.) eller i fräscha sovsalar (medtag liggunderlag och sovsäck) under helger och lov.
   

KONTAKT & BOKNING:

Tel: 031-13 74 00
Mail: info@olka.se
Träningsläger i Göteborg