PÅ ARENAN

Prioritet Serneke Arena har sju våningar sport, med allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Grundskola och gymnasium med idrottsinriktning. Gym, fotboll och sporthallar föreningslokaler, rehab- och testklinik, hotell, konferenslokaler, restaurang, bar och caféer. Allt på 45 300 m2, under ett och samma tak! Välkommen att besöka oss!
Idrottsanläggningar Göteborg
Prioritet Serneke Arena är den perfekta multiarenan för ert sportevent. Med sin storlek på 45 300 m2 uppdelat på 13 olika verksamheter finns här en rad olika möjligheter. Vi hjälper er med att arrangera ert event – Allt från sportevenemang till konserter!
Grunden Bois Göteborg
Grunden Bois är en idrottsförening, öppen för alla men speciellt för spelare med intellektuella funktionsnedsättningar.
IFK Göteborg Akademi
I Prioritet Serneke Arena utvecklar IFK Göteborg en av Europas främsta fotbollsakademier. Alla kan delta i vår verksamhet, oavsett var i landet du bor och vilken klubb du tillhör.
Aspero idrottsgymnasium i Göteborg
Aspero Idrottsgymnasium är ett unikt koncept: en renodlad skola med idrottsinriktning. Alla som går på skolan är aktiva idrottare. Eleverna får en gedigen och spetsad idrottsutbildning inom sin valda idrott samt kvalificerad utbildning inom samhällsvetenskap eller ekonomi.
Änglagårdsskolan i Göteborg
Änglagårdsskolan erbjuder ett unikt skola-fotbolls-koncept. Idag är vi landets ledande fotbollsskola och vi har elever från ett 50-tal föreningar och 13 kommuner. I Prioritet Serneke Arena kan vi bedriva vår verksamhet mitt i den bästa av två världar – kunskap och fotboll.
Intersport Göteborg
Intersport som är världens största sportkedja finns naturligtvis på Prioritet Serneke Arena. I butiken kan du köpa diverse sportartiklar och behöver du skidor, gå en trappa ner där du både kan köpa och hyra skidutrustning.
Träningsläger fotboll i Sverige
Prioriet Serneke Arena erbjuder den bästa möjligheten till träningsläger, sportscamps och cuper i norra Europas bästa idrottsanläggning. Kombinera idrotten med storstaden Göteborgs fantastiska utbud.
Kviberg Park Hotel i Göteborg
På Kviberg Park Hotel & Conference finns det rika möjligheter att trivas oavsett om du besöker ett sportarrangemang, träningsläger, företagsevent, konferens eller helt enkelt önskar boende i samband med din Göteborgsvisit.