Nordens största multisportarena med moderna sporthallar

 

BOKNING: 
meeting@kvibergparkhotell.se

På entréplan, lite längre in i huset, ligger våra två moderna sporthallar. Placerade bland konferensrum, bar & café, soldäck och skolkorridorer ligger de mitt i händelsernas centrum. Här idrottar skolor, föreningar, privatpersoner, företag tillsammans med olika arrangörer i en härlig mix.

Här har ni två stycken idrottshallar att hyra, Sporthall A och Sporthall B med två planer vardera, 40x20 meter. Även i folkmun benämnda som ”fullstora handbollsplaner”. Fördelen med våra två sporthallar är dessa ligger intill varandra och enkelt kan delas av genom en ridåvägg. Vid events eller andra arrangemang öppnar vi upp båda hallarna, hissar upp väggen och kan erbjuda en yta på närmare 2000 m2.

Sporthall A 

Sporthall A är utformad och utrustad för badminton, basket, handboll, innebandy och volleyboll. Här finns även en läktare för 500 personer samt ett 50 tal ståplatser. Precis i anslutning till läktaren finns även vår matchbar. Njut av en härlig räksmörgås eller en kall öl till någon av våra spännande matcher. På läktaren finns även platser för funktionshindrade samt kameraplattformar.

Med sin kapacitet på 500 personer är Sporthall A utmärkt att hyra som konferensrum. Då möblerar vi om i hallen och kan erbjuda ett konferensrum utöver det vanliga. Bokning sker genom Kviberg Park Hotel & Conference. Uppge att ni vill hyra sporthall.

Sporthall B

Sporthall B är utformad och utrustad för badminton, basket, handboll, gymnastik, innebandy och volleyboll. Här finns ingen läktare men det går bra att både stå eller sitta runt om planen. Hallen kan även delas upp i två delar genom ytterligare en ridåvägg.

För båda hallarna är frihöjden 7 meter och hallarna är utrustade med moderna ljud- och speakersystem. När ni bokar tid i sporthallarna har ni även tillgång till 2 st stora och fräscha omklädningsrum. (Det är 4 st omklädningsrum totalt till sporthallarna, 2 st till A-hallen och 2 st till B-hallen). 1 st domarrum/ledarrum. I anslutning till planen finns möjlighet att boka konferensrum för t.ex teorigenomgång.

I våra två sporthallar kan ni göra en rad olika aktiviteter; allt ifrån en enkel träning till stora sportmästerskap.

Hallarna hyrs per helplan och i 30 minuters intervaller. Sporthallarna är öppna måndag-söndag kl. 07-22

Vill du arrangera ett event i fotbollshallen; besök vår eventsida för mer information.