Välkommen till Skidome – 1,2 km spår för inomhusskidåkning året runt som är ett stolt Officiellt Vasaloppscenter!

Om Skidome:

Skidome är en unik skidhall i Göteborg för längdskidåkning med 1,2 kilometer långa inomhusspår. Banan är lätt kuperad och har två klassiska spår samt skatebädd. Anläggningen håller en temperatur på ca 4 minusgrader året om.

På Skidome är alla välkomna, liten som stor, nybörjare som mer van åkare. Alla ska kunna ha kul och trivas. ​

Om du inte har abonnemang så köper du ditt inträde i reception på entréplan, bredvid hotellreceptionen. Skidome har allt från årskort till åkning en timme.  Här finns fördelaktiga priser både för vuxen, senior, barn/ungdom och studenter. 

Vägg i vägg med Skidome finns skiduthyrning och försäljning av skidutrustning hos Intersport. Du kan hyra skidor både över dagen och en längre period. För info om öppettider och hur du bokar besök Intersports hemsida. 

Det finns även möjlighet att abonnera skåp för skidförvaring året om. Vi har moderna omklädningsrum med exklusiv inredning och torrbastu. För dig som gillar skidåkning – skynda dig hit!

Kurser/läger, privatlektioner och event för grupper: 

Välj bland en massa roliga och utvecklande kurser och läger på Skidome. Vad sägs t.ex. om skidteknikkurs för nybörjare? Eller ett roligt helgläger med Team Serneke som passar både nybörjaren som den mer vane åkaren. 

Skidome ordnar även eventpass för företag, kompisgänget eller möhippan/svensexan. Varför inte testa skidskytte och skidåkning där ni både får en rolig och lärorik upplevelse med instruktör. 

Självklart finns även möjlighet, för både privatpersoner och företag, att boka en personlig skidträning med någon av Skidomes duktiga skidinstruktörer, 

Mer information om Skidome hittar du på deras hemsida: www.skidome.ski 

 

Välkommen till den vita Göteborgssnön - vinter, vår, sommar och höst!

 

Hemsida: www.skidome.ski 

Mail: skidome@serneke.se

Tfn till receptionen: 031-395 11 00