BOKNING & INFO

Läs mer: www.nordicwellness.se
eller ring på 010-155 52 82

Nordic Wellness Gym i Göteborg

Nordic Wellness Gym på Prioritet Serneke Arena erbjuder ett komplett gym på 4000 m2 på tre våningar med träningsredskap av absolut högsta kvalitet. Utöver den välutrustade gymparken erbjuds även Les Mills gruppträning i världsklass samlat med många andra populära träningskoncept. Cykelsal, Cardiowalkingsal, två generösa Aerobicsalar och vår Hot mojo (varm yoga) kompletterar gymmet till fullo.

På vårt gym i Göteborg på den nya Multisportarenan har vi generösa omklädningsrum och duschutrymmen av hög standard samt två jacuzzipooler, bastu samt en ångbastu. Efter ett tufft träningspass på gym kan det vara härligt att koppla av i bastun eller jacuzzin. Självklart kan du även njuta av massage och högeffektiva solarier. Vi erbjuder också barnpassning till medlemmarna i en lekfull kidz club. Vi har generösa öppettider för att du ska hinna träna när det passar dig.

Vi erbjuder gruppträning i världsklass! I vårt breda utbud av gruppträningsformer vågar vi påstå att vi har något för alla. Nordic Wellness instruktörer är licensierade och vidareutbildas kontinuerligt för att vara uppdaterade och leverera säker och effektiv träning till dig som deltagare. Träna med oss och ha kul under tiden!

Självklart erbjuder vi också personlig träning. En personlig tränare finns till för att hjälpa och stötta dig i din träning, så att du kan prestera bättre och nå dina mål. Din tränare utgår från dina förutsättningar och behov. Programmet skräddarsys och ni sätter upp mål och delmål tillsammans. Din tränare är alltid med dig under passet och peppar dig så att du orkar mer!

Som bonus tränar du med utsikt över skidåkarna i Nordic Wellness Skidome eller över den fullstora inomhusfotbollsplanen där IFK kanske kör ett träningspass.

Missa inte att våra olika Nordic Wellness erbjudanden – alltid något aktuellt på gång.

BOKNING & INFO

Tel: 010-155 52 82
Mail: arena@nordicwellness.se