Läs mer: www.ifkkliniken.com
Tel: 031-707 88 80
Mail: info@ifkkliniken.com

Sport- och rehabklinik

IFK Kliniken Rehab i Göteborg startade 1998 och mottagningen byggdes upp med idrottsläkare och fysioterapeuter under ett tak i GLTK:s (Göteborg Lawn Tennis Klubb) fastighet på Töpelsgatan i Örgryte. På Prioritet Serneke Arena hittar ni vår klinik i entréplanet. Vår lokal är på 400kvm och är anpassad för rehabilitering.

Vår rehabiliteringsklinik erbjuder den senaste rehabiliteringen inom ortopedi och idrottsmedicin. Med kunskap och erfarenhet från elitidrotten vänder vi oss till alla, såväl elitidrottare som motionärer, som vill förebygga eller komma tillbaka efter en skada.

Hos oss får alla ta del av den senaste rehabiliteringen inom ortopedi och idrottsmedicin. Den kunskapen och erfarenheten har vi fått genom kontinuerlig vidareutbildning och många års samarbete med elitklubbar och enskilda idrottare.

IFK Kliniken Rehab i Göteborg har en offentligt finansierad del samt en privat finansierad del. Vi har inget remisstvång, alltså kan man söka fysioterapeut utan att först besöka läkare.

Avtal med Hälso- och sjukvården i Göteborg:

Fysioterapeuterna är anslutna till Hälso- och sjukvården i Västra Götaland. Avgiften följer de regler som fastställts av Västra Götalandsregionen och är för närvarande 80 kr. Avgiften är frikortsgrundande. Uteblivet besök eller sent återbud debiteras med 100kr.
 

Avtal med försäkringsbolag:

Har du en privat sjukvårdsförsäkring så bokar du ditt första besök via ditt försäkringsbolag. De beviljar sedan ett visst antal besök hos oss.

Vår målsättning är att med en helhetssyn medverka till att människor, så länge som möjligt, kan leva ett idrotts- och motionsaktivt liv. Vi vänder oss mot såväl elitidrottare som motionärer i alla åldrar med ambitionen att så snabbt som möjligt komma tillbaka efter skada.

 För att nå denna målsättning och möta olika människors unika behov har vi till kliniken knutit massör och kiropraktor och samarbetar med osteopat, dietist, mental tränare, ortopedtekniker samt fystränare. Tillsammans bildar vi ett starkt team.

 
LÄS MER

Tel: 031-707 88 80
Mail: info@ifkkliniken.com