Göteborgs enda fotbollshall för sportaktiviteter i Göteborg — öppet året om

 

BOKNING: 
info@escapesport.se

En av de mest besökta verksamheterna i Prioritet Serneke Arena är fotbollshallen, som ligger direkt innanför huvudentrén. Med sin storlek ser hallen nästan ut som en flygplanshangar. Men det gråa och ödsliga är utbytt till en välkomnande grön gräsmatta av högsta klass. Stora glaspartier släpper in mycket ljus, modern teknik, olika verksamheter och fullt med spelare, ledare & publik gör fotbollshallen till en levande mötesplats. Välkommen till fotbollshallen – en fotbollsarena i arenan perfekt för Sportaktiviteter i Göteborg.

Det är en internationell 11-manna plan (105x65 meter) med FIFA 2-star klassificering. Längs med långsidorna har vi två stora läktare, norra och södra. Den totala publikkapaciteten är ca 3 000 personer och den fria höjden i hallen är 25 meter. Planen går att dela in i halvplan eller ¼-dels plan genom ett automatiskt skyddsnät och fungerar för olika sportaktiviteter. Fotbollsplanen är utrustad för både 11-manna, 7-manna och 5-mannamatcher. Hallen är även utrustad med ett modernt ljud- och speakersystem. Här har ni även tillgång till en stor kameraplattform för inspelning av träningar och matcher. När ni bokar tid i fotbollshallen har ni även tillgång till 2 st stora och fräscha omklädningsrum, samt 2 st mindre domarrum/ledarrum. I anslutning till planen finns möjlighet att boka konferensrum för teorigenomgång.

Här kan du göra en rad olika aktiviteter; allt ifrån en enkel fotbollsträning till stora sportmästerskap. 

Fotbollshallen hyrs ut antingen helplan eller halvplan och i 30 minuters intervaller.

Fotbollshallen är öppen måndag – söndag kl 07-23.

Vill du arrangera ett event i fotbollshallen; besök Arrangera ditt event för mer information.

För att alla ska trivas i vår fotbollshall ska varje lag städa och plocka i ordning efter avslutad träning. Detta innebär att allt skräp slängs i papperskorgarna, mål ska ställas tillbaka i målförråden och eventuell skiljevägg ska hissas upp. Annars kan vi komma att debitera en kostnad på 500 kr.

Så gör som många fotbollsklubbar redan gjort; börja träna inomhus på populära Prioritet Serneke Arena. Där gräset håller högsta kvalité, värmen är behaglig året om och inga träningar regnar bort.

VÄLKOMNA!