Arrangera ditt sportevent på Nordens största multisportarena

Prioritet Serneke Arena är den perfekta multiarenan för ert sportevent. Med sin storlek på 45 300 m2 uppdelat på 13 olika verksamheter finns här en rad olika aktiviteter att ta del av. Belägen på Kvibergs Park – Göteborgs nya idrottscentrum – endast 10 min från Göteborg centralstation kombinerar ni det bästa av två världar; idrott och stadspuls. Skräddarsy ditt event redan idag!

Kvibergs Park 

När man kommer in på idrottsområdet Kvibergs Park lägger man direkt märke till den orangea fasaden på arenan. Många slås utav hur stor arenan faktiskt är och för några år sedan låg här endast några fotbollsplaner. Med multiarenan har Kviberg blivit en levande mötesplats där hundratals personer möts varje dag för att idrotta, äta, bo, konferera, boka sporthall m.m. För Kvibergs Park har Göteborg Stad en vision om att göra området till ett av Sveriges bästa idrottsområden.

På arenan

Väl innanför dörrarna väntar en unik multisportarena med flera olika områden och verksamheter. Vad sägs om t.ex. konferensanläggning, restaurang, fotbollshall, sporthallar, gym, sportbutiker, hotell och skidanläggning etc. Vägg i vägg med arenan ligger dessutom Göteborgs Beach Center, världens största beachvolleybollhall.

Den största fördelen med att arrangera ditt sportevent på arenan är att allt finns under ett och samma tak. Här kan ni t.ex. ha själva aktiviteterna inne i vår fotbollshall som rymmer närmare 6 000 personer. Samtidigt bygger ni upp en stor mässa i våra två sporthallar för utställare och besökare. Under tiden pågår flera aktiviteter i våra konferensrum så som utbildningar, VIP-mingel, presscentra etc.

Mat & dryck

För mat och dryck kan ni antingen servera era gäster, deltagare och besökare en härlig lunch eller middag i vår fina restaurang. För lite enklare mat och dryck går ni en trappa upp till vår sportbar där det serveras hamburgare, baguetter och liknande tillsammans med en svalkande öl.

Boende

Bor gör ni på direkt på arenan hos Kviberg Park Hotel som huserar med 355 bäddar fördelat på 121 rum. Vi har även 21 st skolsalar som över helger och lov hyrs ut som sovsalar (hårdförläggning) för cirka 400 gäster. Detta innebär att under en och samma natt kan nästan 800 personer sova i arenan. Med denna kapacitet är vi ett av de större hotellen i Göteborg.

Övriga aktiviteter

Här på arenan kan ni även erbjuda era deltagare och gäster extraaktiviteter såsom skidåkning, 5-kamp med bland annat bubblefootball, beachvolleyboll och mycket mer. Extra stolta är vi över vår utnämning som ett officiellt Vasaloppscenter sedan 2016 samt vår utmärkelse som Årets Arena 2015.

Trots att arenan öppnade i juli 2015 har vi redan haft olika SM, Olympic Days, Skidläger för landslaget, Barnens Vasalopp, Göteborg Open, Damlandskamp i fotboll, konsert med Göteborgs Symfoniker, IFK Göteborg A-lagsmatcher, Innebandygala, Basketfestival, Partille Cup och Gothia Cup för att nämna några arrangemang.

Vi ser fram emot att få arrangera just ert event här!

 

 
KONTAKTA OSS:
Hotell/restaurang/konferens
Tel: 031-395 11 00
Mail: reception@kvibergparkhotell.se
Fotbollshall/sporthallar
Mail: marcus.holmqvist@eurotravelsports.se