BOKNING & INFO

Tel: 010-1309350
Mail: info@aktivitus.se

Testklinik – träna smartare

Vill du få ut så mycket som möjligt av din träning? Vill du göra en hälsokontroll? Vill du veta vid vilken puls du bör träna och hur länge? Är du nybörjare och känner dig osäker på hur du ska träna? Vill du träna bara för att må bra? Vill du veta hur du skall använda din nya pulsklocka?

Aktivitus Testklinik & Coaching hjälper konditionsidrottare på alla nivåer att träna smartare. Genom fysiologiska tester tar vi fram verktyg som gör din träning optimerad utefter dina förutsättningar. Din kondition är vår styrka!

Genom kunskap, erfarenhet, personligt bemötande individuell anpassning och fystest effektiviserar vi din träning genom adekvat och tydlig rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Teknikanalyser och individuell PT och träning i grupp skall ge ytterligare stöd för våra kunder. Aktivitus skall alltid ha ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning. Vi ger inte generella råd utan att ha kännedom om individen.

Vi arbetar med företag, idrottsföreningar och privatpersoner och vi är även återförsäljare av test- och träningsredskap från Monark Exercise.

Vårt tjänsteutbud innefattar alltifrån tester och program till träningar, kurser och företagshälsovård, samt hälsokontroll i Göteborg.

Våra olika paket för tester & program är helhetslösningar där du som kund både får ett heltäckande konditionstest samt detaljerad vägledning via träningsprogram med en gedigen träningsbeskrivning. Du tränar på egen hand men du vet varje vecka vilka pass du skall köra och exakt hur de skall utföras för att få bästa möjliga effekt på just dig. Fokus ligger på att öka uthållighet, teknik och fart.

 Har du beställt ett Cykelpaket, Löparpaket, Skidpaket eller Triathlonpaket ingår det ett personligt träningsupplägg på 16 veckor.

Med utgångspunkt av mätresultat, teknikanalys, träningsbakgrund, målsättning, styrkor/svagheter, tid till förfogande och möjliga träningsformer tas detta fram av en Aktivitus-coach.

Vi har erfarenheten som krävs för att ge dig de rätta råden. Vi bygger vår verksamhet på personliga relationer, erfarenhet av tusentals olika konditionstester, de senaste forskningsrönen samt utvärdering och feedback från våra kunder. Vi öppnade vår första klinik 2004 och vi har gjort tusentals tester och träningsupplägg sedan dess.

Kort sagt, vi hjälper dig träna smartare och få svar på dina frågor!

BOKNING & INFO

Tel: 010-1309350
Mail: info@aktivitus.se