Läs mer: www.sporteducation.net

Telefon:
Fredrik Johansson 070-7767091
Mail: fredrik.sporteducation@gmail.com

Sport Education

Utbildning för tränare inom lagidrotter

För att kunna möta och ge en strukturerad utbildning till dagens ledare inom idrott tror vi på att man måste finna andra vägar än helgkurser och föreläsningar på kvällar. Sport Education erbjuder därför flexibla utbildningar där kursdeltagaren genom olika digitala hjälpmedel kan se föreläsningar, filmsekvenser samt kunna bolla idéer online i skift eller tal. Vi tror på att detta kommer skapa trygghet, glädje och gemenskap för både barn och ledare vilket är grunden för en givande träning och fritid.

Idrottsforskning Sport Education vill verka för att utveckla olika idrotter och därför har bolaget som mål att driva olika forskningsprojekt inom idrott. Just nu är bolaget inne i en spännande fas med ett forskningsprojekt inom spelförståelse och speluppfattning inom fotboll.

Friskvård och föreläsningar

Sport Education vill utveckla både idrottsledare och företagshälsa inom Västra Götaland. Detta gör att vi erbjuder både föreläsningar och olika friskvårdsaktiviteter för individ och grupp som vill komma igång med träning.

Kvibergs Idrottsakademi

Detta är en liten del av Sport Education som fokuserar på att erbjuda attraktiva kurser och utbildningar för personal inom skolan och då framförallt idrottslärare och fritidspedagoger. Är man nyfiken och vill ha mer information kring vår verksamhet är det bara att besöka vår webbplats eller skicka ett mail.

Välkomna!

 

LÄS MER

Telefon: 070-7767091
Mail: fredrik.sporteducation@gmail.com