Läs mer: www.intersport.se
Mail: kundservice@intersport.se

Besök vår sportbutik med ett stort utbud av skidutrustning

Intersport är världens största sportkedja med 5500 butiker i 43 länder och stolt sponsor till Svenska Skidlandslaget. I Sverige har vi de bredaste butiksnätverk med över 150 butiker där vi erbjuder sportutrustning som inspirerar till hälsa och träningsglädje. Vi älskar sport och vår vision är att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen. Vi är Intersport. Vi är Sportsverige. Självklart finns vi i Nordens största Multisportarena

På arenan har vi två olika butiker med olika inriktningar. På entréplan, precis innanför huvudentrén, ligger vår sportbutik där du kan köpa sportkläder och träningsutrustning. Här har vi valt att inrikta oss framförallt på dam- och herrträning. Vi har ett brett sortimentet som är anpassat för inomhusträning och löpträning. Vi har också ett mindre utbud inom fotboll samt diverse tillbehör i vår sportbutik.

Köpa och hyra skidutrustning

En trappa ner finner ni vår renodlade skidbutik och skidverkstad. Här kan ni välja mellan att hyra eller köpa längdskidor och tillbehör. Du har givetvis möjlighet att testa dina skidor innan du köper eller hyr dom.Vi har flera olika prisvärda paket att välja mellan. Ett paket innebär skidhyra av komplett skidutrustning (skidor, stavar, pjäxor och hjälm). Det går även bra att hyra skidkläder på plats i vår skidbutik. Vad sägs om t.ex. ett skidpaket för vuxna (2h) för 199 kr eller ett årsabonnemang med de senaste pjäxor, skidor och stavar från Salomon för 1999 kr.

Du som är medlem i CLUB-INTERSPORT erhåller 25% rabatt vid hyra av barn- och ungdomsskidor och 10% rabatt vid hyra av vuxenskidor.

I skidbutiken hittar du såklart även ett stort utbud av kläder som lämpar sig för skidåkning och övriga vintersporter. Välj bland ett stort utbud av underställ, jackor, byxor, skidglasögon, handskar. Vi har välkända kvalitetsmärken för både stora som små skidfantaster. Vi hjälper dig att hitta rätt kläder såväl som att hitta rätt höjd på stavar. Vi har även ett stort fokus på rullskidor för den som vill träna utomhus under varma årstider.

Öppettider (sport- & skidbutiken)

Intersport öppnar igen 16 april. 

Ny info och nya öppettider kommer då. 

 

Sportbutik i Göteborg