Läs mer: www.nordicwellness.se/skidome

Tel: 010-155 52 82
Mail: skidome@nordicwellness.se

Testa inomhus skidåkning i Skidome – skidhall i Göteborg

Välkommen till Skidome – 1,2 km spår för inomhus skidåkning året runt som nu är ett stolt ”Officiellt Vasaloppscenter”.

Nordic Wellness Skidome är en unik skidhall i Göteborg för längdskidåkning med 1,2 kilometer långa inomhusspår. Banan är kuperad och har två klassiska spår samt ett skatespår. Anläggningen håller en temperatur på ca 4 minusgrader året om och är därmed snösäkrast i Norden!

På Skidome finns skiduthyrning och försäljning av skidutrustning på plats hos Intersport. Du kan hyra skidor både över dagen och en längre period. Det finns även möjlighet att abonnera skåp för skidförvaring året om. Vi har moderna omklädningsrum med exklusiv inredning och torrbastu. I den tillhörande relaxavdelningen, som är unisex, finns torr- och ångbastu samt två generösa jacuzzis med utsikt över snön i Skidome. För dig som gillar inomhus skidåkning – skynda dig hit!

Som standard har vi två klassiska spår och skatebädd i skidhallen. Vepor och koner markerar banan. Respektera skatebädden och kör ej klassiskt där. Omkörningsspår är vänsterspåret, så vill du ta det lite lugnare ligg i högerspåret. Banan i Skidome är hyfsat flack men i den kortare backa som finns ser vi gärna att spåren finns kvar så länge det bara går för dem som vill njuta av dem och diagonala upp. För dig som behöver saxa (gå med skidorna som ett V upp) gör det därför gärna i skatebädden utanför spåren och inte i spåren, så håller de sig bättre. Backen upp till fotbollsplanen är brant så nybörjare rekommenderas att välja det alternativa spåret.

 Programmet för höstens och vinterns läger är färdigt.

Välj och vraka bland en massa roliga och utvecklande kurser och läger. Vad sägs t ex om skidteknikkurs för nybörjare? Under tre tillfällen får du, under ledning av våra duktiga skidinstruktörer, lära dig grunderna på längdskidor, klassisk teknik, och utvecklas tillsammans med ett härligt gäng skidåkare.
Vi fortsätter även med våra populära endagsläger som finns både för nybörjaren och den lite mer vane åkaren.

Självklart finns även möjlighet till att boka en personlig skidträning med en av våra skidinstruktörer, både för privatpersoner och företag.

Välkommen till den vita Göteborgssnön - vinter, vår, sommar och höst!

LÄS MER

Tel: 010-155 52 82
Mail: skidome@nordicwellness.se